loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Preporuke

Veliki pomak u rehabilitaciji uz Armeo Spring

Veliki pomak u rehabilitaciji uz Armeo Spring

"Prije nego što sam došla na terapiju nisam mogla skoro ništa s rukom. Mogla sam držati ruku pet sekundi i to ako bi mi netko drugi stavio olovku u ruku. Vrlo brzo bih se umorila i nisam mogla ništa s tom rukom", opisuje Tea Karamatić koja je u Poliklinici Glavić bila na rehabilitaciji ruke i šake na Armeo Spring uređaju. "Nisam se htjela nadati previše jer ne mogu izgubiti ništa. Ali sam nakon petog tretmana primijetila kako mogu odrezati kruh i sama sebi napraviti sendvič."

ARMEO SPRING aparat napravljen je u svrhu vraćanja funkcionalnosti gornjih ekstremiteta onima koji su tu funkcionalnost djelomično ili potpuno izgubili i to zbog neuroloških, spinalnih ili mišićno-koštanih oštećenja.

Kao savršena nadopuna standardnim terapijama, sam koncept izvođenja vježbi na Armeo uređaju temelji se na motivaciji pacijenta potaknutoj zabavnim video igricama. Takav koncept od pacijenta zahtjeva točno određenu vrstu pokreta koji potom aktiviraju ciljane mišićne skupine. Asistencijom ovog kao i ostalih robotskog uređaja u našim poliklinikama, pacijent vježba mozak potičući njegovu neuroplastičnost koja je ključna za ozdravljenje i ubrzani oporavak pacijenta.

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools