loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Neurorehabilitacija robotikom Dubrovnik

Neurorehabilitacija robotikom Dubrovnik

Neurorehabilitacija robotikom je relativno nov način liječenja i rehabilitacije neuroloških pacijenata koji pruža mogućnost oporavka pacijentima, koji zbog različitih nesreća ili neuroloških bolesti imaju oslabljene ili potpuno onemogućene donje i gornje ekstremitete tijela.

 

Najčešće indikacije za robotsku neurorehabilitaciju su: moždani udar, multipla skleroza, cerebralna paraliza, ozljede kralježničke moždine, oštećenja nastala nakon operacije, traumatske ozljede mozga, neuropatija, paraplegija, degenerativna oboljenja zglobova donjih ekstremiteta, hemiplegija.

 

Poliklinika Glavić je najveći regionalni centar rehabilitacije robotikom te prvi neurorehabilitacijski centar ovakve vrste aktivnog liječenja i neurorehabilitacije neuroloških pacijenata u ovom dijelu Europe!

 

Poliklinika Glavić Dubrovnik osnovana je 1995. godine kao prva privatna neurološka i psihijatrijska ordinacija na području Dubrovačko – neretvanske županije te jedna od prvih u Hrvatskoj.

 

2006. godine Poliklinika Glavić počela je s djelatnosti medicinsko-biokemijskog laboratorija. Četiri godine kasnije Poliklinika zadovoljava zakonske norme rada djelatnosti općeg medicinsko-kemijskog laboratorija i medicine rada te njihovo djelovanje organizira kroz Ustanovu za zdravstvenu skrb Glavić.

 

2015. godine Poliklinika i Ustanova Glavić sele u novu zgradu i u prostorije opremljene najmodernijom medicinskom opremom. U cijeli ambijent  osmišljen je i implementiran koncept pod nazivom „Art & Medicine“. Svrha koncepta jest da kombinacija odabrane glazbe i umjetničkih djela akadmeske slikarice Dubravke Lošić, u prostorijama Poliklinike, stvori ambijent koji pomaže u liječenju i podizanju duha, te da klijentima i zaposlenicima vrijeme provedeno u Poliklinici učini što ugodnijim.

 

Sredinom 2015. godine Poliklinika pod vodstvom neurologa dr. Josipa Glavića doživljava svoj veliki uzlet posebnim iskorakom iz klasičnog okvira liječenja neuroloških bolesnika uvođenjem neurorehabilitacije na najsofisticiranijim robotima današnjice po čemu je postala i prepoznatljiva u Hrvatskoj i regiji.

 

Osnovna misao vodilja Poliklinike jest humanitarno djelovanje pa se tako u svakom trenutku u svim Poliklinikama rehabilitira najmanje dvoje pacijenata u besplatnom programu, a sve s ciljem kako bi ovakva vrsta neurorehabilitacije bila dostupna i pacijentima koji ju nisu u mogućnosti financirati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools