loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Novosti

MYRO - robotska radna terapija kao nadopuna konvencionalnoj radnoj terapiji!
10 svi
2017

MYRO - robotska radna terapija kao nadopuna konvencionalnoj radnoj terapiji!

Posebnost i jedinstvenost MYRO senzornog uređaja su ORIJENTIRANA REHABILITACIJA I UGRAĐENI SENZORI koji omogućuju vježbanje pacijentovih KOGNITIVNIH SPOSOBNOSTI te FINIH I GRUBIH MOTORIČKIH FUNKCIJA IZ SVAKODNEVNOG ŽIVOTA i to sa stvarnim objektima na velikoj interaktivnoj površini (poput DRŽANJA OLOVKE, NOVČIĆA, LOPTE ili ŠALICE i dr.). Poput ostalih robotskih uređaja na našem odjelu i Myro ugrađeni senzori u svakom trenutku objektivno mjere i dokumentiraju svaki pa i najmanji pomak i napredak pacijenta. 
Namijenjen je za SVE FAZE NEUROREHABILITACIJE prstiju i šake kod djece i odraslih s neurološkim i ortopedskim motoričkim ograničenjima. Uz postojeće AMADEO, PABLO i ARMEO robotske uređaje, s najinovatnijim i najzanimljivijim MYRO senzornim uređajem našim smo pacijentima upotpunili sve faze oporavka i objedinili cjelokupnu neurorehabilitaciju na jednom mjestu!

Myro - Interaktivan. Zabavan. U svim pozicijama. A kako to izgleda iz prvog kuta predlažemo pogledati kratki video uradak različito osmišljenih terapija naše male pacijentice.

Za sve dodatne informacije i narudžbe dostupni smo na besplatnom telefonu 0800 7112.

Povezane novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija