loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Novosti

AMADEO I PABLO - Vrhunac robotske tehnologije u neurorehabilitaciji prstiju, šake i ruke od sada u P
30 svi
2017

AMADEO I PABLO - Vrhunac robotske tehnologije u neurorehabilitaciji prstiju, šake i ruke od sada u P

JEDINSTVENI i trenutno NAJINOVATIVNIJI ROBOTSKI UREĐAJI u neurorehabilitaciji robotikom za rehabilitaciju PRSTIJU i RUKE - AMADEO, te ŠAKE I RUKE – PABLO, švicarske tvrtke TYROMOTION namjenjeni su za SVE FAZE NEUROREHABILITACIJE prstiju i šake kod djece i odraslih s neurološkim i ortopedskim motoričkim ograničenjima.

Vrhunski dizajn Amadea uz inovativni softverski sustav TYROS koristi terapijske igrice i realni bio-feedback čime motivira pacijenta stvarajući osjećaj postignuća! Baš onako kako bi terapija trebala biti!

Jednostavna, a svestrana senzorna ručica kod PABLA omogućuje prianjanje svih oblika ruci kod velikog spektra terapijskih mogućnosti neurorehabilitacije, te je ujedno i uređaj za evaluaciju rezultata – sve u jednom! Ugrađeni senzori također prate ručnu snagu i raspon pokreta.

Oplemenjivanjem opsega usluga s ovim moćnim robotskim uređajima AMADEO I PABLO, našim smo pacijentima upotpunili sve faze oporavka i što je najvažnije, na jednom mjestu objedinili cjelokupnu neurorehabilitaciju bez odlaska u skupe inozemne klinike.

U tijeku je i promo period tijekom kojeg će svi pacijenti biti u mogućnosti rehabilitirati se po promotivnim cijenama. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati naše osoblje na besplatni telefon 0800 7112 ili putem e-maila info@neurorehabilitation-dubrovnik.com.

Povezane novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija